Pernette Huijs (Psychotherapeut BIG)

E-mail: pernette@psyhuijs.nl

De praktijkhouder van Psychologiepraktijk ‘s-Hertogenbosch is Drs. P.A.J.M. Huijs (Pernette), Psycholoog & Psychotherapeut.

Ze is geboren in Haarlem. Via Groningen en Limburg is zij nu woonachtig in Engelen (‘s-Hertogenbosch). Ze is gehuwd en heeft 4 kinderen. Haar loopbaan begon op de ouderenafdeling van de RIAGG Maastricht. Aldaar heeft zij haar werkzaamheden uitgebreid naar de volwassenenzorg. Vervolgens heeft ze voor een organisatie met verpleeghuizen en zorgcentra voor ouderen gewerkt. Sinds januari 2011 werkt ze vrijgevestigd. Ze behandelt individuele (persoonlijkheids)problematiek alsook relatieproblematiek.

Werkervaring:

2015-heden: Vrijgevestigd Psychotherapeut
2013-2015: Kobussen & partners psychologen
2010-2014 : Vrijgevestigd Psycholoog
2008-2010: Psycholoog Vivre Maastricht
2006-2008: Psycholoog/gedragswetenschapper bij de RIAGG Maastricht

Kwalificaties:

Psychotherapeut
Master of science, Mental Health (Geestelijke GezondheidsKunde)
Aantekening Testdiagnostiek (SPON)
BIG-registratie: 59919261816

Kim Tulfer (Psychotherapeut BIG) E-mail: kim@psyhuijs.nl

Geboren op Ameland maar opgegroeid in Brabant. Kim heeft gestudeerd in Tilburg aan de universiteit en heeft zich daar gesetteld met haar man, met wie ze twee kinderen heeft. Na ruim zes jaar te hebben gewerkt als kinder- en jeugdpsycholoog in Eindhoven, kon ze de opleiding tot psychotherapeut gaan doen bij Kobussen & Partners. Hier heeft ze voornamelijk volwassenen behandeld met trauma’s en persoonlijkheidsproblematiek. Ook heeft ze gewerkt met kinderen en gezinnen. Ze werkt vanuit het cliëntgerichte referentiekader en maakt gebruik van bijvoorbeeld focusing en Emotion Focused Therapy. Ook werkt ze met EMDR en geeft partner-relatietherapie. Kim is dol enthousiast over de ontwikkelingen in de psychotherapie en zou het liefste alles willen bestuderen.

Loes van der Doelen (Psycholoog) E-mail: loes@psyhuijs.nl

Loes heeft de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening aan Avans Hogeschool afgerond. Tijdens haar opleiding heeft ze ervaring opgedaan in de begeleiding van dakloze jongeren en heeft ze zich gespecialiseerd in autisme. Daarna is ze Klinische Kind- en Jeugdpsychologie gaan studeren aan de Universiteit van Tilburg. Ze heeft deze opleiding cum laude afgerond bij het Dr. Leo Kannerhuis. Vervolgens heeft ze werkervaring opgedaan bij een 24uurs woon- en werkvoorziening van GGZ Oost Brabant op het gebied van diagnostiek, behandeling van (jong) volwassenen met een autisme spectrumstoornis en comorbiditeit (bijv. psychoses, angst en/of depressie) en het coachen van de begeleiding. Loes is ambitieus en betrokken: “iedereen heeft bewolkte kanten en zonnige kanten, maar samen zorgen zij voor een unieke regenboog”.

Neeltje Uitdewillegen (Psychotherapeut BIG) E-mail: neeltje@psyhuijs.nl

Neeltje is geboren en opgegroeid in West-Brabant. Ze is naar Tilburg verhuisd toen ze ging studeren aan de Universiteit van Tilburg en heeft hier een hele tijd gewoond. Inmiddels woont ze met haar man en twee kinderen in Oisterwijk. Na haar studie Psychologie heeft ze ongeveer zes jaar met gezinnen, adolescenten en volwassenen gewerkt bij een specialistische instelling voor de behandeling van persoonlijkheidsproblematiek en systeemproblematiek. In deze periode heeft ze geleerd te werken volgens verschillende methodieken (Multi Systeem Therapie, Mentalization Based Treatment). Omdat ze zich nog verder wilde ontwikkelen en graag in een andere setting wilde werken heeft ze vervolgens de overstap gemaakt naar een particuliere praktijk waar ze de opleiding tot Psychotherapeut gevolgd heeft (2014 – 2017). De afgelopen vijf jaar heeft ze voornamelijk cliënten behandeld met complexere problematiek in de Specialistische GGZ. Qua problematiek heeft ze vooral affiniteit met traumagerelateerde- en persoonlijkheidsproblematiek. Ze werkt daarbij met verschillende methodieken, waaronder EMDR en Schematherapie. Neeltje is ondernemend, rustig, beschouwend en leergierig en is toegankelijk in contact.

Eva Verlinden (Psychotherapeut BIG & GZ-Psycholoog) E-mail: eva@psyhuijs.nl

Opgegroeid in Tilburg, waar ze ook woont met haar vriend en twee kinderen. Eva heeft veel ervaring opgedaan in de geestelijke gezondheidszorg. Ze heeft meer dan 10 jaar gewerkt voor Perspectief in Tilburg. Eva is begonnen als psycholoog voor kinderen en jeugdigen, maar heeft zich in haar opleidingen tot GZ-psycholoog en psychotherapeut gespecialiseerd in de zorg voor volwassenen Ze heeft affiniteit met psychodiagnostiek en de behandeling van trauma’s, persoonlijkheidsproblematiek en partner-relatieproblematiek. Eva werkt vanuit het cliëntgerichte referentiekader, wat betekent dat ze als behandelaar de focus legt op de ontwikkelingsmogelijkheden van mensen. Ze werkt graag met schematherapie en BEPP, een psychotherapie ontwikkeld voor de behandeling van de posttraumatische stress-stoornis.

Anouk Bijron (GZ-Psycholoog) E-mail: anouk@psyhuijs.nl

Anouk is opgegroeid in Tiel, en via Nijmegen en Zuid-Afrika, terecht gekomen in het Brabantse Veldhoven waar zij nu woont met haar vriend. Zij heeft veel ervaring opgedaan op diverse werkplekken in de verslavingszorg, forensische zorg en geestelijke gezondheidszorg. Zij heeft zich gespecialiseerd in de behandeling van verslavingsproblematiek, eetstoornissen en persoonlijkheidsproblematiek. Anouk werkt vanuit het cliëntgerichte referentiekader en haar benadering is persoonsgericht, onderzoekend en ervaringsgericht. Zij past verschillende behandelvormen toe, allen gebaseerd op therapeutische methodieken en theoretische uitgangspunten.

Richard Smit

Richard Smit (Psychotherapeut BIG & GZ-psycholoog) E-mail: richard@psyhuijs.nl

Richard is woonachtig in Rosmalen met zijn vriendin en hun 2 kinderen. Hij heeft veel ervaring opgedaan op diverse werkplekken in de ziekenhuiszorg, ouderenzorg, arbeid en gezondheid en geestelijke gezondheidszorg. Hier heeft hij zich gespecialiseerd in de behandeling van psychotrauma, persoonlijkheidsproblematiek en stugge stemmingsproblemen. Hij heeft affiniteit met efficiënt hulp bieden middels wetenschappelijk onderbouwdemethodieken. Zo werkt hij met EMDR en schematherapie en is geregistreerd EMDR-therapeut en Senior Schematherapeut. Tevens gebruikt hij cognitieve gedragstherapie, oplossingsgerichte therapie en narratieve exposure therapie (NET).