Huijs GGZ

Huijs GGZ is een psychotherapiepraktijk met vestigingen in Engelen en ‘s-Hertogenbosch, Roermond, Sittard en Tilburg. Volwassenen (vanaf 18 jaar) kunnen hier terecht voor zowel kortdurende als langer durende psychotherapie. De behandeling kan o.a. bestaan uit psychotherapie, cliëntgerichte (inzichtgevende) therapie, EMDR, cognitieve gedragstherapie, schematherapie, emotion focused therapie (EFT), lichttherapie, mindfulness of relatietherapie. Daarnaast bieden wij uitgebreide diagnostiek op het gebied van persoonlijkheid, intelligentie alsook neuropsychologisch functioneren (bijvoorbeeld ADHD onderzoek, autisme onderzoek of dementie onderzoek).

Wij bieden zorg voor arbeidsgerelateerde problematiek (burn-out behandeling, assertiviteitstrainingen, stress reductie, time-management en verbetering communicatie vaardigheden).
In de behandeling wordt op een warme, gedegen en creatieve manier gekeken naar de mogelijkheden om uw kwaliteit van leven te verbeteren. In Engelen is het een praktijk aan huis, waardoor u ontvangen wordt in een mooie, rustige, besloten ruimte. Het is makkelijk bereikbaar en u kunt gratis parkeren.

Gewijzigde werkwijze rondom COVID-19

Afspraken bij Huijs GGZ kunnen op verschillende wijze plaatsvinden: kantoor (face to face), telefonisch of digitaal (videobellen). Hierdoor kan uw afspraak, ook bij symptomen van COVID-19, doorgaan. Uw afspraak vindt plaats zoals dit met uw behandelaar afgesproken is. Indien u de wijze van uw afspraak wilt wijzigen, kunt u dit via e-mail aan uw behandelaar en het secretariaat doorgeven.

Wij vragen om uw begrip voor deze situatie en attenderen u vriendelijk op ons 24-uur annuleringsbeleid.

Pernette Huijs

Psychotherapeut BIG
‘In het contact met mensen kunnen soms pareltjes ontstaan, verrijkende ervaringen die tot in het hart raken.’

Richard Smit

Richard Smit

Psychotherapeut BIG & GZ-psycholoog
Richard is woonachtig in Rosmalen, hij heeft ervaring in de ziekenhuiszorg, ouderenzorg, arbeid en gezondheid en geestelijke gezondheidszorg.

Eva Verlinden

Psychotherapeut BIG & GZ-Psycholoog
Opgegroeid in Tilburg, waar ze ook woont met haar vriend en twee kinderen. Eva heeft veel ervaring opgedaan in de geestelijke gezondheidszorg.

Maak nu een afspraak

Vul onderstaande gevraagde gegevens in. Volg de stappen op en druk op “verzend aanvraag”, wij nemen dan spoedig contact met u op.

Deze informatie wordt uitsluitend gebruikt voor de screening. Als u niet bij ons in behandeling komt zal deze informatie verwijderd worden.