Huijs Psychologen

Tijdelijk gewijzigde werkwijze vanwege coronavirus

Vanwege de beperkingen die er zijn ten gevolge van het coronavirus, vindt uw afspraak plaats op de wijze zoals afgesproken met uw behandelaar.

Dit kan telefonisch, via beeldbellen of face to  face op kantoor  zijn.

Wij rekenen op uw begrip voor deze situatie.

Huijs Psychologen is een vrijgevestigde psychotherapiepraktijk met vestigingen in Engelen en ‘s-Hertogenbosch, Roermond en Sittard. Volwassenen (vanaf 18 jaar) kunnen hier terecht voor zowel kortdurende als langer durende psychotherapie. De behandeling kan o.a. bestaan uit psychotherapie, cliëntgerichte (inzichtgevende) therapie, EMDR, cognitieve gedragstherapie, schematherapie, emotion focused therapie (EFT), lichttherapie, mindfulness of relatietherapie. Daarnaast bieden wij uitgebreide diagnostiek op het gebied van persoonlijkheid, intelligentie alsook neuropsychologisch functioneren (bijvoorbeeld ADHD onderzoek, autisme onderzoek of dementie onderzoek).

Tot slot bieden wij zorg voor arbeidsgerelateerde problematiek (burn-out behandeling, assertiviteitstrainingen, stress reductie, time-management en verbetering communicatie vaardigheden).
In de behandeling wordt op een warme, gedegen en creatieve manier gekeken naar de mogelijkheden om uw kwaliteit van leven te verbeteren. In Engelen is het een praktijk aan huis, waardoor u ontvangen wordt in een mooie, rustige, besloten ruimte. Het is makkelijk bereikbaar en u kunt gratis parkeren.

Pernette Huijs

Psychotherapeut BIG
‘In het contact met mensen kunnen soms pareltjes ontstaan, verrijkende ervaringen die tot in het hart raken.’

Kim Tulfer

Psychotherapeut BIG
Kim werkt vanuit het cliëntgerichte referentiekader en maakt gebruik van EMDR en partner-relatietherapie. Ze zou het liefste alles bestuderen!

Richard Smit

Richard Smit

Psychotherapeut BIG & GZ-psycholoog
Richard is woonachtig in Rosmalen, hij heeft ervaring in de ziekenhuiszorg, ouderenzorg, arbeid en gezondheid en geestelijke gezondheidszorg.

Eva Verlinden

Psychotherapeut BIG & GZ-Psycholoog
Opgegroeid in Tilburg, waar ze ook woont met haar vriend en twee kinderen. Eva heeft veel ervaring opgedaan in de geestelijke gezondheidszorg.

Maak nu een afspraak

Vul onderstaande gevraagde gegevens in. Volg de stappen op en druk op “verzend aanvraag”, wij nemen dan spoedig contact met u op.

Deze informatie wordt uitsluitend gebruikt voor de screening. Als u niet bij ons in behandeling komt zal deze informatie verwijderd worden.