Aanmelden

Maak nu een afspraak

Vul onderstaand formulier in om contact op te nemen

Na verwijzing door uw huisarts, kunt u zich telefonisch (085-9027310) of per e-mail (info@psyhuijs.nl) aanmelden voor Specialistische GGZ of Basis GGZ. U wordt gebeld voor een telefonische intake en het maken van een afspraak.

Het secretariaat is bereikbaar op maandag en donderdag tussen 9.00 uur en 17.30 uur en op dinsdag tussen 9.00 uur en 14.30 uur.

Verzekeraars

In 2019 heeft Huijs Psychologen met enkele verzekeraars een contract. Indien u verzekerd bent bij een verzekeraar waar wij een contract mee hebben afgesloten, worden de kosten volledig vergoed met uitzondering van uw eigen risico. We hebben contracten afgesloten voor zowel de basisGGZ als de gespecialiseerdeGGZ met:

Multizorg VRZ
– ONVZ (ONVZ, VvAA, PNOZorg)
– ENO (Salland verzekeringen, HollandZorg, Energiek, Salland ZorgDirect)
– Zorg en Zekerheid Zorgverzekeraar

DSW
– In Twente
– Stad Holland
– ASR
– De Amersfoortse
– Ditzo
– Aevitae

Caresq
– Promovendum
– Besured
– National Academic

Huijs Psychologen levert ook niet-gecontracteerde zorg aan patienten. In veel gevallen is vergoeding door uw zorgverzekering (grotendeels of geheel) mogelijk. Indien uw verzekering niet bij de bovengenoemde staat, geldt voor u het volgende:

Als u voor 2019 een restitutiepolis heeft afgesloten zijn er voor u geen andere kosten dan uw eigen risico bij de zorgverzekeraar. Indien u een natura polis heeft, wordt uw behandeltraject in de meeste gevallen gedeeltelijk (50-80%) door de zorgverzekeraar vergoed. Indien uw polis de behandeling niet volledig vergoed, brengt Huijs Psychologen een persoonlijke bijdrage van € 45, – per maand bij u in rekening. Nooit meer dan dat, ook niet als het verschil tussen de declaratie en het marktconforme tarief groter is.

Indien u na het lezen van deze informatie twijfelt of de behandelingen in uw geval vergoed worden, informeer dan bij de praktijk (085-9027310) en bij uw verzekeraar.

De gehanteerde tarieven zijn conform de Nederlandse ZorgAutoriteit (NZa).